Esküvői zenekar

Drágám, tegnap megbeszéltem az esküvőnk időpontját az anyakönyvvezetővel. Az étteremmel és a szállodával is egyeztettem. A fotós is igent mondott, úgy tűnik, megvagyunk. Illetve mégsem… Drágám! Valamit elfelejtettünk! Nincs még esküvői zenekar! Hát persze! A zenekar!

Az esküvői zenekar választás időpontja és szempontjai

Ugye ismerős a fenti kis monológ? A szakmában eltöltött sok éves tapasztalat alapján biztonsággal kijelenthetjük: a jól szervezett esküvőnek szerves, sőt meghatározó része a megfelelően megválasztott zenekar.

Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy minél korábban történik a zenekar megválasztása, annál nagyobb eséllyel válogathatunk a legjobb zenekarok közül. A gyakorlat szerint átlagosan az esküvő időpontja előtt kb. fél évvel már jellemzőek a foglalások, de van, aki nem bízza a véletlenre, és már egy évvel az esküvője előtt tárgyal a zenekarral.

Sok fiatal pár esik bele abba a hibába, hogy minden, az esküvőjükkel kapcsolatos dolgot gondosan megszerveznek, és utoljára hagyják a „hangulatfelelőst”. Holott ha jobban belegondolunk az egyik legfontosabb emlék egy jól sikerült esküvőről az est hangulata lesz, amiért egyértelműen az esküvői zenekar a felelős.

Az esküvői zenekarok feladata

Az esküvői menü finom ízei, az est fényét emelő dekorációk az évek múlásával mind-mind feledhetővé válnak, azonban a hangulattal kapcsolatos érzések mindvégig ott maradnak az emberek emlékezetében. Mindez hűen mutatja, hogy a zenekar munkája mennyire felelősségteljes feladat, ezért a legfontosabb dolog, hogy teljességgel hiteles képet kapjunk a megválasztandó zenekarról.

Számos esetben találkoztunk már aggódó párokkal, akik mindent gondosan megszerveztek, azonban az együttes lefoglalását az utolsó pillanatra hagyták. „Az összes zenekar foglalt ebben az időpontban. Ugye nektek még jó ez a dátum?” – hangzik el ilyenkor az aggódó kérdés, és nem lehet túl jó érzés nemleges választ kapni rá…

Milyen zenekart válasszunk?

Manapság ez sem egyszerű kérdés, mivel party zenészekből, rendezvény- és esküvői zenekarokból is óriási kínálat van a szolgáltatói piacon, ezért az együttes helyes megválasztásánál elengedhetetlen a pontos és körültekintő szelektálás.

Mindenkinek van egy többé-kevésbé pontos elképzelése arról, hogy a saját esküvőjének napján milyen stílusú és megjelenésű együttes játékát szeretné élvezni. Véleményünk szerint egy jó együttest az alábbi tulajdonságok jellemeznek: dinamizmus, elegancia, jó hangulatteremtő- és kommunikációs készség, vendégek iránti alázatosság, jókedv, szimpátia és persze magas szintű szakmai felkészültség.

A Colorband megfelelő arányban ötvözi mindezen tulajdonságokat. A szakmában eltöltött számos sikeres év után szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy zenekarunk garantáltan a legmegfelelőbb választás a legjobb hangulatú esküvők zenei kiszolgálására.

Miben más a Colorband?

A Colorband zenekar – nevéhez hűen – szinte minden zenei stílusban kizárólag élőben játszik, így az összes dal élőben szólal meg a színpadon.

A zenekar profizmusára garancia, hogy diplomás zenészek, előadóművészek alkotják. A professzionális hangzás és a kitűnő hangulat biztosítása mellett fontosnak tartjuk minden korosztály zenei igényének kiszolgálását, így a közönséggel szinte együtt „lélegezve” születik meg az est arculata.

Esküvői zenekarunk kitűnően működik együtt a vőféllyel vagy ceremóniamesterrel is, azonosul a közönség kívánságaival, a közönséget sokszor a produkcióba vonva. A szerepelni vágyóknak külön mikrofon áll rendelkezésére; velük akár külön show elemekkel gazdagított frappáns kis műsorok is születhetnek…

Az igényesség és a mindig kitűnő hangulat mellett egy jó esküvői zenekart a megjelenése is nagymértékben meghatározza. A Colorband nagy hangsúlyt fektet erre, és igyekszik mindig a legimpozánsabban idomulni az adott helyszínhez és körülményekhez. Itt meg kell említenünk énekesnőnk, Szentgyörgyváry Bea nevét, aki az est dívája, és a Colorband gyöngyszeme. Neki köszönhetően nemcsak hogy csillogóbbá válik a zenekari összkép, de az összes sláger szinte újra is születik a színpadon.

Esküvői zenekar ColorbandColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |