Esküvő olcsón, árkedvezménnyel

Manapság egy esküvő olcsón, akár 30%-os kedvezménnyel is megrendezhető a főszezonon kívül, vagy hétköznap. Ráadásul napjainkban Budapest mellett a vidéki városokban is egyre inkább trenddé válik a hétköznapokon tartott lakodalom.

Kedves házasulandók!

Gondolkoztatok már azon, hogy mennyivel kevesebb költséget jelentene, ha esküvőtöket nem főszezonban, a májustól 1-től október végéig terjedő időszakban, hanem főszezonon kívül tartanátok? Vagy ha mindenképpen ragaszkodtok a főszezonhoz, akkor hétvége helyett inkább hétköznap, mondjuk pénteken ünnepelnétek?

Fontos tudni, hogy nem csak az esküvői élőzene szolgáltatás, hanem az egész esküvő olcsón, kedvezményesen lebonyolítható, ugyanis a rendezvényhelyszínek, és a szervezői költségek is jóval alacsonyabbak a „holtidőszakokban”, így jelentős megtakarítást érhetnek el azok a házasulandó párok, akik nem feltétlen a főszezonban, vagy szombat-vasárnapban gondolkoznak.

Ráadásul például a péntek, az már majdnem hétvége, de mégis hétköznap, így az esküvő olcsón megrendezhető. Továbbá a profi esküvőszervezés, mely a főszezonon kívül, vagy hétköznap is a teljesség igényével történik semmivel nem gyengébb színvonalú, mint hétvégén, vagy bármelyik nyári hónapban.

Sőt, tapasztalataink alapján egy szálloda vagy étterem sokkal intenzívebben rá tud fókuszálni egy hétköznapi, vagy mondjuk egy novemberi lakodalomra, amelyből feltételezhetően abban a hónapban csak az az egy van neki, mint amikor fő szezonban dömping szerűen szolgál ki havonta akár 7-8 lagzit, illetve egyéb rendezvényt is.

Ajánlatkérés

A jelentős költségkülönbözetből kiindulva kérjétek ajánlatunkat akár a főszezonon kívül, akár hétköznap tartandó esküvőtök élőzene szolgáltatására, vagy a komplett megszervezésére is!ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |