A legszebb hangszer…?

Szerintem nincs ember, akit ne tenne kíváncsivá egy ilyen egyszerű, ám annál is szubjektívebb kérdés, melyet pont ezért lehetetlen igazságosan megválaszolni:

Vajon melyik a legszebb hangszer a világon?

Merthogy ilyen mindenkinek van – sajátja -, akár zenész, akár nem. Van, aki a hangja, van, aki az alakja miatt teszi le a voksát a legszebb mellett. Van, aki kedvenc sztárja miatt szereti éppen azt, amit szeret. Van, aki kedvenc dallamát hallotta a favoriton, valakinek egy felejthetetlen zenei (siker)élmény vési be a szívébe azt a hangszert, ami számára a legkedvesebb lesz azután.

Sőt, …biztosan vannak olyan romantikusok, akik azt válaszolnák, hogy a legszebb hangszer az emberi szív, amikor megdobban a másikért…

Épp ezért szégyelljük bevallani, hogy a Colorband Esküvői- és Partyzenekar szűk köreiben lezajlott szavazáson a múlt hétvégén a legszebb hangszer címet a ZENEKARI VENTILÁTOR nyerte el, mely hűen duruzsolt nekünk a legnehezebb percekben is. Kérjük, nézzétek el nekünk ezt az átmeneti elfogultságot, hiszen egy hosszú és nagyon meleg nyári időszakon vagyunk túl, sok-sok esküvővel, szülinappal, céges bulival a hátunk mögött. :))))

 UI: Decemberben újra odaítéljük majd ezt a címet, ahol a nagy esélyes bizonyára a csengettyű lesz, hacsak a hősugárzó és a virgács le nem előzi néhány szavazattal.

esküvői zenekarok

zenekarok esküvőre

esküvői zenekar

esküvői zenekarok

zenekarok esküvőre

zenekarok esküvőre

zenekarok esküvőre

zenekar esküvőre

zenekar esküvőre

ÉS A NYERTES “HANGSZER”…

Ventillátor

  1. 2017-03-25 14:06:29

    lol, been watching movies on BET during Thnkgsaiving or something huh?Being convicted of sexual assault & making a home movie of it are two different things. ========= It was for evidence!Got a link?MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

*Név
*Email
Weboldal

ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |