The most beautiful instrument…?

Szerintem nincs ember, akit ne tenne kíváncsivá egy ilyen egyszerű, ám annál is szubjektívebb kérdés, melyet pont ezért lehetetlen igazságosan megválaszolni:

Vajon melyik a legszebb hangszer a világon?

Merthogy ilyen mindenkinek van – sajátja -, akár zenész, akár nem. Van, aki a hangja, van, aki az alakja miatt teszi le a voksát a legszebb mellett. Van, aki kedvenc sztárja miatt szereti éppen azt, amit szeret. Van, aki kedvenc dallamát hallotta a favoriton, valakinek egy felejthetetlen zenei (siker)élmény vési be a szívébe azt a hangszert, ami számára a legkedvesebb lesz azután.

Sőt, …biztosan vannak olyan romantikusok, akik azt válaszolnák, hogy a legszebb hangszer az emberi szív, amikor megdobban a másikért…

Épp ezért szégyelljük bevallani, hogy a Colorband Esküvői- és Partyzenekar szűk köreiben lezajlott szavazáson a múlt hétvégén a legszebb hangszer címet a ZENEKARI VENTILÁTOR nyerte el, mely hűen duruzsolt nekünk a legnehezebb percekben is. Kérjük, nézzétek el nekünk ezt az átmeneti elfogultságot, hiszen egy hosszú és nagyon meleg nyári időszakon vagyunk túl, sok-sok esküvővel, szülinappal, céges bulival a hátunk mögött. :))))

 UI: Decemberben újra odaítéljük majd ezt a címet, ahol a nagy esélyes bizonyára a csengettyű lesz, hacsak a hősugárzó és a virgács le nem előzi néhány szavazattal.

esküvői zenekarok

zenekarok esküvőre

esküvői zenekar

esküvői zenekarok

zenekarok esküvőre

zenekarok esküvőre

zenekarok esküvőre

zenekar esküvőre

zenekar esküvőre

ÉS A NYERTES “HANGSZER”…

Ventillátor

  1. 2017-03-25 14:06:29

    lol, been watching movies on BET during Thnkgsaiving or something huh?Being convicted of sexual assault & making a home movie of it are two different things. ========= It was for evidence!Got a link?

  2. 2017-05-08 15:41:15

    I cherished as much as you¡¯ll obtain carried out right here. The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get bought an shakiness over that you want be turning in the following. ill no doubt come more until now again since exactly the similar just about very continuously inside of case you shield this hike.MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! (EN)

*Name
*Email
Website

ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |