„Időpontváltozás! Legyen tánc!”

Elsősorban a kedves érdeklődők és rajongók elnézését kérve, értesítünk mindenkit, hogy a rendezvényt technikai okok miatt a szervezők (nem a zenekar!) elhalasztották! Hamarosan jelentkezünk az újabb, nagy valószínűséggel februári időponttal! Addig se lankadjon a kedvetek, sőt toborozzatok még az ismerősök között, hogy minél nagyobb buli kerekedhessen!

Eredeti hír: Időpontváltozás

Élőzenés-táncos szórakozás Pécs

„Bizonyára sokak örömére szolgál a hír, hogy egy újévi kezdeményezésnek köszönhetően újra lehetőség nyílik az élőzenés-táncos szórakozásra Pécsett. Bizony az elmúlt tíz évben, bár a koncertklubok kitartottak, sorra szűntek meg az élőzenét kínáló táncos helyek, ahol a fiatalabb, a közép- és az idősebb korosztály is megtalálhatta volna a magának való zenét és a teret a tánchoz, mulatozáshoz.

Maláta Bisztró & Sörbár

A rendszeres élőzenés esteknek a Maláta Bisztró & Sörbár ad otthont szombatonként. A programsorozat már a múlt héten elindult egy fergeteges Elvis-esttel, Január 23.-án szombaton pedig zenekarunk a Colorband Esküvői és Partyzenekar fogja szórakoztatni a nagyérdeműt egy fantasztikus retro hangulatú bulival. Táncoslábúaknak és mindazoknak, akik úgy érzik nem tombolták ki magukat eléggé Szilveszter éjjel,  a megjelenés kötelező!”

Továbbá szeretettel várjuk mindazokat, akik esküvői zenekart, vagy bármely más rendezvényre partyzenekart keresnek a jövőben. Számukra itt a lehetőség, hogy egy mindenki számára nyitott rendezvényen „akció közben” láthassanak minket.

esküvői zenekarok mulatás
esküvői zenekar Colorband

Telefon link: +3620 539 55 51