Der Muzik Zug Orfű

Zakatol a zenevonat, avagy a 2017-es szezonban is határok nélkül dübörög a banda: a Colorband Esküvői- és Partyzenekar.

A Dunántúlon már kellően bemelegítettünk, és hamarosan az Alföldön, Szeged környékén folytatjuk az esküvők és mindenféle egyéb partik felpörgetését… de előtte még beiktattunk CSAKIS NEKTEK egy megállót itt, a környéken…

Mindenkit szeretettel várunk 2017.06.02.-án Orfűn az Éden szigeten, ahol zenekarunk a Colorband Esküvői- és Partyzenekar egy fergeteges koncerttel igyekszik majd útjára indítani a Kincses Baranya Fesztivált, ami aztán egészen vasárnap estig színes és érdekes programokkal folytatódik tovább.

A rendezvény nem zártkörű, ezért most itt az alkalom, hogy kötetlen keretek között hallhassatok minket, egy igazi Esküvői és Partyzenekart.

Kedvcsinálónak fogadjátok szeretettel ezt a rögtönzött kis képgalériát 2017 legfrissebb és eddigi legpörgősebb pillanatairól:

esküvői zenekar esküvői zenekarok esküvői zenekarok zenekar esküvőre party zenekar zenekar esküvőre esküvői zenekar party zenekar zenekarok esküvőre
  1. Gábor
    2017-07-03 19:52:58

    Halihó! :)

    Egerből írok. Mikor lesztek hallhatóak leghamarabb Kelet-Magyarországon és hol? Köszönöm üdv. GáborMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! (DE)

*Name
*Email
Weboldal

ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |