Silvesterparty Lichtenau 2014

Zenekarunk az idei szilvesztert egy csodálatos kelet-németországi városkában, Lichtenauban tölthette, kedves barátunk Bernd Seifert meghívásának eleget téve.
A Magyarországon gyakorta megforduló étterem- és hoteltulajdonos még a nyári szezon alatt ismerkedett meg Esküvői- és Partyzenekarunkkal egy rendezvényen, és azonnal meg is invitált minket „Landhotel Lichte Aue” névre keresztelt étterem-panziójába, ahol egy fergeteges hangulatú szilveszteri bulit játszhattunk.
A jókedvű és hálás német közönséggel hamar megtaláltuk a közös hangot a klasszikus nemzetközi és német slágereken keresztül, sőt, hajnalban még egy kis ízelítőt is adtunk az igazi magyar és délszláv bulik hangulatából, amit kitörő örömmel fogadtak. Énekesnőnk ráadásként még egy-két autentikus tánclépésre is megtanította a fáradhatatlan és mindenre nyitott közönséget.
Külön köszönet Kövesdi Mihály barátunknak, aki szólógitárosként csatlakozott hozzánk erre az alkalomra, és még egyszer köszönjük Bernd-nek a meghívást és a szívélyes vendéglátást!

Esküvő zenekar-ének Esküvő zenekar-ének Esküvő zenekar-ének Esküvő zenekar-ének


MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! (DE)

*Name
*Email
Weboldal

ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |