Reform sütemények, menyasszonyi torták

Egészségesen étkezni mára nem csak divat, hanem életforma is, így napjainkban már egyre több ember tudatosan figyel, illetve próbál figyelni táplálkozására.

Bizonyára ismerős az a kép, amikor az esküvőn a sok finom és laktató főétel után elkezdik a desszerteket kihozni, és azt sem tudjuk hogy álljunk neki mondjuk egy krémes süteménynek. Inkább egy ágyat szeretnénk magunk mellé, nemhogy még a sütemények után esetleg táncra is perdülni. Az emésztés számára megterhelő torták, sütemények korszaka lejárt. Egyre több szolgáltató építi be kínálataiba a reform alapanyagokból készült természetes, lehetőség szerint laktóz és cukormentes süteményeit, tortáit.

Ezt az igényt felismerve zenekarunk partneri szerződésben áll egy Európa szerte egyedülálló technológiával dolgozó cukrászsütemény és pékárú készítő céggel. Így garantáltan tej, glutén, cukor és egyéb adalékmentes torták, menyasszonyi torták, cukrászsütemények kerülhetnek az esküvői asztalra, amelyek nem terhelik meg az emésztést, és amelyek fogyasztása után a tánc is egész másképpen esik.

Ezen sütemények, torták természetesen a diabéteszesek, glutén érzékenyek, paleolit életmódot folytató vendégek számára is minden további nélkül fogyaszthatóak.ColorBand Esküvői Zenekar | 7634 Pécs, Fő u.69. | +36-20/824-67-66 | info@colorband.hu |